TUINGEREEDSCHAP

Wie veel in de tuin werkt weet dat goed tuingereedschap geen overbodige luxe is. Dit gereedschap maakt het werk bij het aanleggen van jouw tuin, maar ook bij het onderhouden ervan heel wat eenvoudiger. Wij hebben alles in huis om jouw zware klussen lichter te maken. Dankzij het juiste tuingereedschap van onder andere GARDENA, WOLF GARTEN EN DE PYPERE zoals schoffels, snoeischaren en grasmaaiers bespaar je ook heel wat tijd. Maar ook voor temperatuurmeters, handschoenen, klompen, deurmatten en regenlaarzen kun je bij ons terecht.

 Zo kan je langer genieten van die prachtige tuin die je zelf hebt gecreëerd.

BEWATERING

De juiste bewatering is essentieel  om uw planten en uw gazon groen en gezond te houden. GARDENA heeft alles wat u nodig heeft voor de juiste besproeiing van uw tuin.

Watergeven kan op talloze manieren van druppelsystemen voor het gedoseerd watergeven, uitgebreide sproeisystemen tot een simpele tuinslang of gewone gieter in diverse trendy modellen.

ELEKTRISCH GEREEDSCHAP

Het gazon maaien gaat veel sneller met een elektrische grasmaaier. Ook een elektrische heggenschaar werkt simpel. Trimmers zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Let daarbij vooral op de lengte van de steel, die moet passen bij jouw lichaamslengte. Wij informeren je graag over de verschillende producten. Zo vind je de geschikte gereedschappen voor in jouw tuin.

HANDGEREEDSCHAP

Om in de tuin te werken heb je goed gereedschap nodig, dat is een feit. Tuingereedschap hoeft niet altijd duur te zijn. Met een spade, een hark en een schoffel kom je al een heel eind. Een plantenschepje is vooral in het voorjaar handig om perkplanten te planten.

 

KLEDING EN SCHOEISEL

Veiligheid boven alles! Ook als je in de tuin werkt. Daarom hebben wij niet alleen al het nodige tuingereedschap, maar ook veiligheidskledij en schoeisel.

Wij hebben een assortiment  tuinhandschoenen, klompen, laarzen, etc. In alle kleuren en maten, voor de grote en de kleinere tuinwerken. Zo voel jij je goed in je vel en wordt werken in de tuin nog fijner!