MOESTUIN

Dé betere zaden!!

Ontdek bij ons een brede waaier aan groentezaden, kruidenzaden en bloemzaden die moeten beantwoorden aan de verwachtingen van de hedendaagse tuinier: een hoge opbrengst, smaakvolle eigen gekweekte groenten en kruiden, kleurrijke bloemen en meer o.a. van VILMORIN EN VT-ZADEN

Raadpleeg hier de VT zaaikalender

VT zaaikalender

Zaaigoed Wim Lybaert

 

Onze aanrader voor 2024

Bloemzadenmengsels

Een mengsel zaden van diverse soorten bloemen is heel eenvoudig in gebruik. Men zaait het mengsel rechtstreeks op de plaats van bestemming. Dat kan al vanaf eind april. Zaai alleen in een bewerkte grond waarbij van de bovenste laag een fijn zaaibed gemaakt is. Bij het zaaien moet de grond onkruidvrij zijn. De hoeveelheid zaad wordt goed verdeeld over de beschikbare oppervlakte, dus dun zaaien. Een goed gemiddelde is 1 gram zaad per vierkante meter. Om de jonge kiemplanten uit het mengsel beter te kunnen onderscheiden van kiemend onkruid kan men op rijtjes zaaien en die aanduiden door middel van stokjes. Eens de rijke variatie van plantjes uit het mengsel zich goed genesteld heeft, is er nog weinig omkijken naar. Dan wordt het, een zomerlang, volop genieten van de kleurrijke en uitbundige bloei waarvoor eenjarigen zo bekend en geliefd zijn.

Verrijk uw tuin met de exclusieve Wim Lybaert zadenlijn. Ontdek een zorgvuldig geselecteerd assortiment van groente-, bloem- en kruidenzaden, allemaal goedgekeurd door tuinexpert Wim Lybaert. Leer van de beste met onze gemakkelijk te volgen zaai-instructies en tips, en geniet van een overvloedige oogst of weelderige bloementuin. Begin nu met het planten van kwaliteitszaden voor een succesvol en vreugdevol tuinseizoen.